dorneanueduard.blogspot.ro Web analytics

vineri, 9 decembrie 2011

YOU`LL NEVER WALK ALONE

 Dacă într-o zi te vei simți nefericit și fără nici un țel iar corăbiile tale sunt înecate în oceanele așteptării ...pășește dincolo de porțile clubului F.C. Liverpool.După nouăzeci de minute vei fi un alt om și vei înțelege că viața e o continuă căutare.Acolo în milocul suporterilor imbracati în culorile tradiționale :roșu și alb,poți simți vibrația,sentimentul de solidaritate umana și bucuria adevărată. 
  La începutul și sfârșitul fiecărui meci toată lumea cântă  imnul clubului ``You `ll never walk alone``.Vibrația este atât de intensă încât comentariile referitoare la acest moment nu își au rostul.În tribune cântă umăr lângă umăr tineri rebeli,doamne trecute de prima tinerețe,domnișoare încântătoare sau bărbați cu tâmplele cărunte.Nu există nici un fel de bariere sociale sau de vârstă.E minunat.E stadionul echipei F.C.Liverpool.E ``Anfield Road``. . . 
 Dacă îți dorești să simți măcar pentru câteva minute că ești mai puternic decât o întreagă lume iar speranța e calea către mâine...treci dincolo de porțile stadionului ``Anfield Road``.Clipele petrecute acolo vor fi de neuitat.Vei înțelege ce înseamnă prietenia, fidelitatea și curajul.Și mai ales....nu vei mai fi niciodată..singur. .  
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

Walk on, walk on, with hope ïn your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

2 comentarii:

  1. Walk on, walk on, with hope ïn your heart,
    And you'll never walk alone.......
    You'll never walk alone.

    soooooooooooooooooo true :)

    RăspundețiȘtergere