dorneanueduard.blogspot.ro Web analytics

duminică, 2 august 2015

MOTANU' HÂȚÂNAT

Oamenii fără suflet și gumă de mestecat mentolată ar putea spune că nemaipomenitul campionat de fotbal românesc a ajuns ca vai de el dacă rezervele Stelei au putut învinge la Botșăni. Ce e drept, Steaua a avut doar 3 ocazii de gol, iar Botoșani a avut 16. Posesia a fost și ea în favoarea Botoșaniului ( 54%), dar am mari dubii că site-urile de specialitate nu au scos ,,din burtă’’ acestă statistică. De ce spun asta ? Pentru că aseară m-am uitat la acest meci, supărat că nu pot urmări Supercupa Germaniei deși aflasem de pe net că acel meci urma să fie transmis de Eurosport 2. Evident, pe Eurosport 2 se transmitea un concurs de sărituri de la trambulină, nicidecum fotbal, așa că m-am hotărât să vizionez meciul de la Botoșani. Partida a semănat cu o ,,fugăreală’’ clasică pe toloaca verde . Steliștii au șutat de două ori pe spațiul porții și au marcat un gol, moldovenii nu au înscris dar au atacat pe toată perioada meciului. Deși am citit multe opinii virulente la adresa tinerilor jucători steliști, adevărul este altul. Tinerii steliști nu sunt jucători de duzină, sunt doar inconstanți și fițoși, nu fără valoare. Antrenorul Rădoi este omul potrivit pentru o muncă sisifică la care nu s-ar fi angajat mulți antrenori cu nume și super-rezultate. În timp vor veni și rezultatele mari, sunt sigur de asta. Până și Iancu a înscris. Se pare că metoda ,,motanu’ hâțânat’’ dă rezultate atunci când cuțitul ajunge la os. Despre echipa din Botoșani nu prea am ce scrie. Avem un campionat ciudat, așa că e posibil ca echipa din Botoșani să se claseze la final în top 6.
În final , ..mulțumesc’’ din claviculă celor care afișează greșit programele tv ale canalelor de sport și doresc succes echipelor românești de fotbal. Nu voi  urmări concursurile de sărituri de la trambulină. Mai bine pap o salată de roșii sau mă joc cu aricii care locuiesc sub cerdac. Așa că, pârtieee, prieteni ! Adică, o zi fără tristețe să aveți ! Bonjour !

Eduard Dorneanu
Mălini

Acest material este protejat de legea dreptului de autor. Sunt interzise preluarea parţială sau integrală şi difuzarea lui fără acordul autorului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu