dorneanueduard.blogspot.ro Web analytics

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

ETTA JAMES----AT LAST

Etta James
 Dimineaţa a adus veşti triste.Am aflat că Etta James a plecat în marea călătorie. . .
 Iarna e un anotimp orgolios.Destinele noastre ajung adeseori la capăt de drum în astfel de zile când bucuria şi tristeţea merg de mână pe strazile vieţii.. .
 Am admirat-o pe Etta James pentru talentul său remarcabil.Interpreta cu aceeaşi placere jazz,rock and roll,rhytm and blues,gospel,soul sau blues.Primul grup in care a evouluat se numea ,,The Creolettes".Etta James a venit cu ideea schimbării numelui grupului în ,,The Peaches".Melodia ,,Wallflower"ajunge pe locul întâi in topul R&B pe anul 1955.Anul 1960 aduce contractul cu casa de discuri Chess Records din Chicago.Cariera Ettei James devenea una cu adevărat remarcabilă.A urmat recunoaşterea internaţională şi premiile.Etta James  a ţinut cel mai mult la premiile Grammy,şase la număr.
 Discografia Ettei James cuprinde 28 de albume,6 compilaţii şi 3 albume live.De-a lungul carierei a inregistrat şi 58 de single-uri,unele intrând pe prima poziţie a topurilor imediat după lansare.
 Din păcate Etta James a plecat dintre noi.Rămân melodiile ei,povestea unei rebele care a infruntat o lume adeseori ostila ei şi imaginile cu specatacolele ce umpleau până la refuz scenele lumii.
 Dumnezeu sa o odihnească in pace !
,,At last, my love has come along
My lonely days are over
And life is like a song
Oh, yeah, at last
The skies above are blue
My heart was wrapped up in clovers
The night I looked at you
I found a dream that I could speak to
A dream that I can call my own
I found a thrill to rest my cheek to
A thrill that I have never known
Oh, yeah when you smile, you smile
Oh, and then the spell was cast
And here we are in heaven
For you are mine
At last"



Un comentariu:

  1. "Din păcate Etta James a plecat dintre noi.Rămân melodiile ei,povestea unei rebele care a infruntat o lume adeseori ostila ei şi imaginile cu specatacolele ce umpleau până la refuz scenele lumii.
    Dumnezeu sa o odihnească in pace !"
    SE ADUNA O INTREAGA ORCHESTRA IN CER ...

    RăspundețiȘtergere