dorneanueduard.blogspot.ro Web analytics

joi, 5 iunie 2014

TARAGOTĂN APOCALIPSE

Se spune că popoarele din vechime știau cu exactitate când va veni sfârșitul lumii. Nu, nu este o glumă.  Fiecare popor  creta-cico-oxfufordian avea propria viziune asupra semnelor care prevestesc apocalipsa. M-am oprit la moștifufilieni.Acest popor a lăsat moștenire umanității o groază de chestii super-interesante cum ar fi :taragoturile, moaștele de tip heteroangelic și reporturile la 6/49. Două evenimente petrecute zilele trecute mi-au atras atenția:
-mafia din România a furat pentru a doua oară un taragot.Hoțul a lăsat obiectul furat pe o bancă și a plecat fericit în lumea lui. A doua zi s-a predat. Acesta este un semn apocaliptic cât se poate de clar. Taragotul este centrul Universului. Fără taragot lumea nu poate progresa, pisicile nu se mai pot împerechea, iar Insula Mare a Brăilei poate obține autonomie pe bază etnică.
-Italia a remizat la fotbal cu ,,ditamai’’ naționala statului Luxemburg. Scorul a fost 1-1. Cum au reușit semiprofesioniștii luxemburghezi o asemenea performanță? Foarte simplu. Au ascultat pe youtube melodii cântate la taragot de șamanii din estul Europei. Astfel,încărcați cu energie pozitivă au spart barajul italian și au intrat în istorie. Nu vreau să vă spun care au fost cotele pentru egal la casele de pariuri deoarece v-ar lua durerea de cap. Dacă Italia ar fi învins cota ar fi fost doar de 1,03, așa că restul cotelor le puteți deduce dumneavoastră.
Cele două evenimente sunt dovada vie că moștifufilienii au avut dreptate. Ar mai trebui ca  Vlad Țepeș să fie declarat urmașul la tron al unuia dintre regii care apar zilnic la televizor. Aștept cu interes. Lua-i-ar naiba de luxemburghezi . . .

Eduard Dorneanu
Mălini 5 iunie 2014

Acest material este protejat de legea dreptului de autor. Sunt interzise preluarea parţială sau integrală şi difuzarea lui fără acordul autorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu